Over deze website

Alkmaarmarkt.nl

Welkom op Alkmaarmarkt.nl, de website voor kopen en verkopen van tweedehands artikelen in Alkmaar en omgeving. Deze website is nog in Bèta, wat inhoudt dat hij nog niet perfect is. Komt u dingen tegen die beter kunnen: laat het ons weten via ons contact formulier.

Alkmaarmarkt.nl voor bedrijven

Alkmaarmarkt.nl is een aantrekkelijke plek om te adverteren. Uw bedrijf en producten komen onder de aandacht bij onze bezoekers, voor slechts een kleine vergoeding per maand of per jaar. Al deze bezoekers hebben een gerichte interesse, waar uw producten goed bij aansluiten. Bekijk alle mogelijkheden hier

Alkmaarmarkt.nl voor particulieren

Deze website is gratis te gebruiken voor particulieren in Alkmaar en omgeving. Particuliere bezoekers kunnen zich eenvoudig registreren en meteen starten met het plaatsen van advertenties. Wij willen de website bovendien vrij houden van advertenties van derden zodat er geen schreeuwende banners of tekstadvertenties op staan. Op die manier waarborgen wij ook beter de privacy van onze bezoekers.

Wij hebben op deze website ook geen deelfuncties geplaatst (z.g. social buttons). Hoewel wij adverteerders van harte uitnodigen om hun advertentie te delen via social media, blogs of hun eigen website, hebben wij geen behoefte aan tracking door derden van onze bezoekers.

Informatie over het gebruik alkmaarmarkt.nl

Met het gebruiken van deze website, stemt u in met onze privacy en algemene voorwaarden.

Overige informatie

Deze website is een initiatief van SeeYou E-commerce. Wij zijn specialisten in het halen van meer resultaat uit online. Wij zijn gevestigd in Lemmer, op de Nieuwedijk 3a. Ons KvK nummer is 64861910 en BTW nummer is NL193942112B02.